28 maj 2012

Åldras i min frånvaro

Jag har varit borta från Bloggen alldeles för länge. Anledningen är ett stort bevis på att jag mår bättre då jag haft fullt upp med att fylla år, gå på rehabmöten och njuta av solen.
Jag minns min förra födelsedag då Christoffer bjöd mig på middag inne i stan. Kommer så väl ihåg rullis som var tvungen att vara tredje hjulet (hehehe) och hur jag så ville lämna den hemma för att för EN kväll känna mig normal. Frisk.
Denna födelsedagen har varit en värld större än förra. Ingen rullstol. Äventyr. Jag kände mig som Elin igen. Inte EndoElin.
Ibland är det lätt att fasta i frustrationen över att fortfarande ha ont. Men detta har varit en stor påminnelse om hur otroligt långt jag kommit. En kik i backspegeln innan jag gasar på framåt.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen tillbaks till livet och bloggen ! Det har varit fantastiska veckor . Bara att du orkar prata är så underbart. Nu grinar jag ,av glädje förstås. Gasa på vi hänger med och stöttar allt vi kan med det du behöver som gas !! Bara hör av dig . Du är söt jag älskar dig massor älskade doter. Mamma

Anonym sa...

Jag är så glad att du mår bättre och bättre. Har inte ens tänkt på din "rullis" längre. Men det är ju fantastiskt att du kan vara utan!!!

Kram Bettan

Anonym sa...

Stort Grattis i efterskott Elin! Skönt att höra att du mår bättre och njutit av livet. Gasa på!!! Kramar Tirsa