8 nov. 2012

När inte Endon är hemma...


... dansar nackspärren på bordet.

Ja du läste tyvärr rätt. Jag har haft det tufft i några veckor men äntligen har allt kommit i balans igen. Saken är den att jag gav mig på min medicinering igen, på egen hand, och blev såklart sämre. Sen tog jag Enanton sprutan som egga igång mer värk (blir ofta sämre direkt efter sprutet). Men nu är smärtlindringen i balans och Enantonen jobbar som det ska!

Och som jag njöt då jag vakna! Hade vanlig Endosmärta men den är enklare att hantera. Sen la den sig i bakgrunden så jag och Christoffer kunde skutta ner på stan.

På Willys lyfte jag en korg. Sen var Nackspärr där och gjorde så förbaskat ont att jag fick panik. Endosmärtan känner jag igen men denna smärta som stråla från nacken ner i skuldrorna och armarna skrämde slag på mig.

Så nu ligger jag på soffjäveln igen. Fast kan inte röra överkroppen. Hade jag vart en häst hade de skjutit mig för längesen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fast när man är inne i ett mindre roligt skov så kanske det hade varit en befrielse om man varit häst!!!!
(Ha,ha,ha)

Hoppas du piggnar på dig!!!
Ta det lugnt nu!!!

Kram Bettan

Anonym sa...

hur kan jag skicka ett privat meddelande till dig, hittar ingen mail eller så..

tantmix@spray.se

Annelie C sa...

Hej tjejen

Googlade på Provera (biverkningar) och fann din blogg.....Såå intressant (har mycket att läsa igenom)Slutar ta pillret idag. Det är (just nu) inte värt bl a illamåendet så jag försöker stå ut med smärtan istället. En dag i taget....
God Jul! alla som läser
/ från 50+are