15 feb. 2015

My precious

Jag är härmed en stolt ägare utav en TENS.
Om du som följt mig ett tag vet redan vad en sån manick är och varför vi i denna stund gör en glädjedans. Om du inte vet så har jag gjort ett inlägg om TENS så klicka dig vidare här.

Hur det kom sig att vi köpte en TENS började med att jag satt i badkaret för sjätte gången den dagen och klockan hade inte ens hunnit bli 18:00. Jag hade hunnit med ordentlig fulgråt och mina tre killar (Christoffer, London och Poncho) gjorde allt de kunde för att hjälpa mig. 

Plötsligt kom Christoffer in i badrummet med en bestämd min.

"Jag har en idé och jag är inte säker på att du kommer gilla den. Men lyssna innan du bestämmer dig."

Det lät ju lovande.

"Jag satt i soffan och tänkte på alla grejer vi testat mot smärtorna och så kom jag på: TENSEN. Den funkade ju!"

"Ja just det!"

"Jag tycker att vi ska ta av våra sparade bröllopspengar och köpa en riktigt super bra TENS. Ingen billig skit utan en riktigt bra. Det kommer kosta en del men vad spelar det för roll om du kan slippa ha det såhär?"

Jag vet inte om det var ångorna från badet eller att jag helt enkelt lyssnade på min kloka kille och insåg att allt han sa var sant. Visst sved det att 2600 kronor gick till att köpa en manick som inte alls skulle passa som halsband till en bröllopsklänning men hade det varit Christoffer som hade ont så hade jag aldrig ens tänkt den tanken. Jag hade lagt alla våra besparingar på att han skulle slippa må dåligt. Jag hade rånat en bank. Och plötsligt, utan att ens tveka, ville jag göra detsamma för mig själv.

Så vi kollade runt på nätet och hittade denna skönheten, en Cefar Primo Pro, som hade fått bäst betyg. Samma TENS som jag fick låna hos sjukgymnasten.


Efter att vi skickat iväg beställningen så kunde jag helt plötsligt inte leva utan den. Vi kollade posten flera gånger om dagen, vi sa imorgon kommer den varje gång vi gick och la oss. 
Då jag äntligen fick den, klistrat fast elektroderna och den pirrande, lite nypande, känslan tog över den outhärdliga smärtan i ryggen och äntligen kunde jag andas normalt igen.

Och jag såg ut såhär:


Jag använder TENSEN hela tiden. Växlar mellan elen, badet och värmedynan men mest är det elen som får göra jobbet. Zumzumzum!
Det är så fantastiskt skönt att slippa bada fem gånger om dagen utan bara starta elen istället. Jag kan röra mig medans den zummar och framför allt ser jag ut som en cool robot med alla sladdrar stickande ut från min klänning.

Japp, det är den coola robot looken som är bäst.

Helt klart.

Jag rekommenderar verkligen TENSEN, men innan du köper en så låna en först och se om den är din grej. Kontakta din sjukgymnast och se om de har en magisk manick du kan testa! För om den funkar kommer den helt klart bli din PRECIOUS!


1 kommentar:

Emma Oscarsson sa...

Härligt att den fungerar för dig, låt den fortsätta göra det i alla evighet. Har själv provat 3 olika gånger, men den fungerar inte för mig, bara triggar smärtan istället.
Stor kram till dig om zum-maskinen