28 feb. 2012

Beskåda mina bebisar

Denna månaden har varit tuff och det har inneburit att jag haft "tid" att pyssla en del. Jag har legat på soffan och virkat tre sjalar och är på g att göra om en gammal lila filt till ett mästerverk. Hoppas att fingrarna inte lossnar innan jag är färdig bara.

Jag tänkte ta tillfälle i akt att visa upp några pyssel projekt jag gjort under 2011 och lite 2012 också för den delen. Mina sjalar och kort får jag visa upp då jag har ork att rulla upp ur soffan/sängen. Lite av en cliffhanger alltså.

Skönt att skriva om något annat än piiiiiiip för en gångs skull. Kan ju informera om fortgången av boken jag skriver också. Jag har kommit till kapitel 7, skrivit 22 sidor och 9 046 ord. Första draften är som att lägga skelettet till boken, just nu är stackarn lite benskör men det är bara att skriva på. Det är riktigt kul må jag säga.

Nu, över till mina pysselbebisar.

En broderar tavla till min mamma Sirpa. Detta är ett snärtigt svar hon brukar ge då vi retas med henne. Väldigt proffsig översättning från Engelska direkt till Svenska.

Min älskade mamma igen! Här fyller hon år och därför virkade jag denna filt till henne. Det tog evigheter!

Denna Hello Kitty gjorde jag till söta Johanna (min bror Niclas brutta) som är smått (läs: galet) besatt av denna bleka kissekatt.

Min älskade Christoffer var tvungen att få en pingvin. Fråga inte varför, bara beundra hans klot ögon.

Jag virkade en ytte pytte liten tekopp som min lillebror David poserar med mycket tjusigt.

Lille koppen som blev en present till Davids brutta söta Sanna.

Sist men inte minst denna stora drake jag gjort till Christoffers kusin Maries dotter Amanda. Största filuren jag virkat hittills. Helt improviserad från min fantasi.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Älskar min tavla och min filt !!Du är jätte duktig . Skit att du ska ha det besvärligt min underbar lilla skrutt <3
David är så söt med sin lilla kopp !! Älsakr dig massor och får jag inte rräffa dig snart så spyr jag , Så det så massor pussar mamma

Anonym sa...

Vad fina saker du har gjort!!
Du är ju jätteduktig!
En konstnärsådra kanske?

Ska bli spännande och få läsa din bok!
Tråkigt att du inte mår bra. Det gör inte jag heller.(skickar ett mail och förklarar)

Skickar dig en massa må bra kramar!
Bettan