15 jan. 2013

Bristningsgränsen är nådd

Jag åker in idag och får sprutan av en jätte snäll sköterska på vårdcentralen. Hade så ont igår att jag var nära att tuppa av. Dags att lagas. Fick veta att den dåliga sköterska inte jobbar kvar, vilken lättnad. Kan ha skällt ut henne om jag råkar träffa henne nu.

Önska mig lycka till! In i hormondimmsn!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej. Vet inte om jag hinner få svar från dig. Men har tagit primolut-nor i snart 4v och 1 tablett dagligen. Och det slutar inte upp och blöda. Skall jag kontakta doktorn så han får ändra dosen? Men nu är det så att jag har värk i magen också så jag vet inte om det har med tabletterna och göra. Hoppas på att du kan svara.

Elin sa...

Hej Anonym!
Naturligtvis bör du prata med din doktor. Det finns flera anledningar, som att du verkar orolig, att du har ont, att du blöder mycket och behöver svar på dina frågor. Jag är tyvärr ingen medicinsk expert men ser redan här att det vore bra om du tog kontakt med herr doktor så snart du kan.
Jag tog själv Primolut-Nor en längre tid men reagerade inte så som du gjorde, kanske är det bara inte rätt piller för just din kropp?

Lycka till!