12 maj 2010

Helvetes Endo skit Dag!


(Jag skrev detta inlägg i natt då jag hade massiva kramper. Lovade mig själv att publicera det idag.)

Jag tycker inte om att klaga. Christoffer, som känner mig bättre än min egna mamma (förlåt mora mi!) sa att jag antagligen kommer ångra detta inlägget imorgon och säga att jag låter som en världens gällaste gnällspik. Men vet ni vad? Det är ta mig fan dags att göra en riktig Endo Bitching nu! Till och med romantiska komedier behöver ju lite gråt och drama.

Jag har ett rent helvete just nu. Varför säger man: ett rent helvete? Är det värre än ett smuttsigt? Hur kan det vara jobbigare att bo med en pedantiskt städande djävul? Oj, värktabletterna gör mig mer flummig än normalt. Eller så säger jag bara vad jag normalt vis håller inombords. Tillbaka till gnället!

Vaknade inatt av att jag skrek. Jag vet inte om du gjort det någongång men det är en väldigt underlig upplevelse. Först hör man skriket. Sedan känner man smärta. Man vet inte var exakt var krampen sitter men det gör så ont. Skriker blir till gnyenden. Jag vet inte hur jag hamnade med huvudet nere vid fotändan men där hittade jag tillsist en plats som var bekväm.Jag somnade. Eller så hade jag så ont att jag tillsist bara inte orkade vara med mer.

Det har inte släppt på hela dagen. Svanken har gjort så förbannat ont att jag varit tvungen att växla mellan att sitta och ligga med jämna mellanrum. Jag har varit utmattad efter min ylar-natt och värktabletterna har inte funkat särskilt bra idag alls.

Christoffer skulle på intervju och jag hade lovat att vara moraliskt stöd och följa med honom. Smärtan gjorde att jag istället blev liggandes på soffan med dåligt samvete. Jag vet att han vet att jag inte får ont på vilje. Han skulle aldrig klandra mig. Men jag avskyr då jag inte kan vara hans stöd då han faktiskt behöver mig. Han håller ju mig stadigt på benen då jag behöver hjälp. Det gör att jag hatar Endon ännu mer.

Och nu på kvällen har magen satt igång också. Värre än på länge. Vi åt pizza tillsammans med min fin fina lillebror Niclas, för att fira hans nya jobb och Christoffers intervju. Duktiga köpte vi frys pizza istället för ”riktig” pizza. Falsk pizza retar inte Endon som äkta pizza gör.
Men där har nu Endon helt plötsligt ändrat sig. Det krampar i magen så jag har svårt att ligga still. Innan jag fick gråta och hulka en stund klättrade jag på väggarna. Ingenting hjälper. Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag springer på toaletten av och till med riktig mens-mage. Kan knappt prata.

Det gör så in i helvetes ont!
Det är inte klokt hur ont det gör!
Det är svårt att andas, tänka och vara.

Endometriosen borde förbjudas. Den borde skickas till ett nypolerat, vårstädat helvete!

För jag vill då i alla fall inte ha något mer med den att göra!


2 kommentarer:

Sandman sa...

Det ar fan ratt baby! Skicka den javla endon till helvetet, eller rymden, eller vart fan som halst dar den inte kan hitta tillbaks igen.

Bra som fan dock att det bara ar 6 dagar kvar till Endokliniken! :D

mammma sa...

4dagar kvar .Fan vad tiden går långsamt just nu. Känner för dig älskade unge om det hjälpte skulle jag ge min högra arm . Älskar dig massor mammma