12 juni 2010

Ett BrevOm jag var ett brev hade jag varit postat vid det här laget. Om jag var ett viktigt vitt brev med betydelsefull information med en blå logga som det stod ”Akademiska sjukhuset Uppsala” i hörnet hade jag legat på ett postkontor redo att slängas ner i ett postnedkast.

Jag hade absolut inte varit ett bångstyrigt brev som struntar i sina förpliktelser som kommer med att vara just: ett brev. Jag hade inte varit ett brev som, påväg till mitt stora uppdrag, stanna till på Mc Donalds för att ta en milkshake och nuggets.

Jag hade varit ett ambitiöst brev som tagit egna initiativ för att bli postad så fort jag kunde. Jag hade sett till att till och med kunna bli postad på en söndag. Jag hade krossat regler. Jag hade varit som Martin Luther King, jag hade varit ett brev med en dröm och förändrat post världen.

Om jag var ett brev hade ingen varit tvungen att vänta på en behandling via posten någon gång mer. Samma dag som de kommit hem från sjukhuset hade jag legat där och väntat på dem, redo att öppnas. Som ett paket på julafton. Fast som ett brev.

Men jag är inget brev. Att inte få ett brev gör mig galen. Uppenbarligen.

4 kommentarer:

Sandman sa...

Du hade vart det bästa brevet i hela historien om brev!

mamma sa...

Du är oslagbar jag skrattar så jag kiknar.Yapp galen är du tokfia! Puss mamma

Beatrice sa...

Om dom gör! Söndagar kan vara riktigt deprimerande haha! Jo de har du rätt i :) men jag ser dessvärre inte så normal ut :o men visst hamstrar e söta :D men hur går det för dig föresten? hittar dom någon behandling?

Beatrice sa...

Va skönt! :D hoppas allt går vägen då! :) Kram ♥