1 juni 2010

Slingad sommar lycka


Med risk för att låta som ett känslomonster, jämfört med förra inlägget, måste jag berätta om vilken fantastisk dag jag har idag.

Jag vaknade utan att det gjorde tok ont och tog en förebyggande tablett. Och vips, smärtan är borta och det räckte med en! Jag tror bestämt att Gud, eller vad som nu styr och ställer, helt klart läser bloggar och råkade surfa in på min då jag klagat som mest.

Vädret har varit fantastiskt! Jag har en ny hårfärg att strutta runt med och vi har varit ute på stan i flera timmar. Träffade till och med en ”gammal” vän som jag inte har sett på evigheter, hon sa att hon läser min blogg och det gör mig verkligen jätte glad (Hej Ann!).

Det är så skönt att komma ut ur min ”bunker”, sminka allt tillrätta, platta håret och klä upp mig lite. Har gått hand-i-hand med mannen i mitt liv och han har skrattat åt hur distraherad jag blir av allt. Absolut allt! Jag kikar på folk, lyssnar in på samtal, fastnar i föremål eller kläder. Det var ju inte direkt åratal sedan jag var utomhus men det känns längesen jag strosat på stan utan ont med konstiga bieffekter som känsliga öron eller flummig skalle (okej, flummigare skalle).

Jag har bara tagit två värktabletter på hela dagen än så länge och på grund av det känner jag mig inte så sömnig. Det här en toppen dag helt enkelt!

Det är så skönt att få njuta av det här och jag insuper det som en obevakad alkoholist på Systembolaget.

Som den sötaste unge i världen, min brorson, Jonathan så klokt säger:
”Jag älskar det järnet!”
2 kommentarer:

Sandman sa...

Jag alskar dig jarnet! och telefonen...

mamma sa...

Åhh vad jag blir lycklig när jag läser om din dag .Jag kan se dig söt som en dag skutta runt, jag säger ju att du är bäst. Älskar dig mamma