21 mars 2012

Paus i härjandet

Jag ligger på soffan och ugglar denna morgon. Ryggen säger ifrån efter mycket grejande denna veckan. Men det gör ändå inte så ont att jag gnyr som en kinkig två åring då jag måste röra på mig. Med andra ord: det har varit mycket värre.

Så vad gör jag på dagarna nu då? Jo, låt mig bjuda in dig till min vardag. Jag går upp på morgonen samtidigt som min älskling så tidigt att jag förväntar mig ett: wow!

Klockan halv sex rullar jag upp ur sängen som en mörbultad tillpucklad och utskiten köttbulle. Mycket kaffe och gos innan mitt hjärta ger sig ut i stora världen. Då väntar jag på det senaste Big Brother avsnittet som sätter igång vid sju. Sen sitter jag här i soffan och ojjar mig över idioterna i huset.

Jag har en bra app på mobilen där man kan göra listor (jag älskar listor) där jag raddat upp sånt som ska göras. Vattna blommorna, tvätta, skriva, göra mina övningar och mycket annat smått och gott. Denna lista matar jag mig igenom i en maklig takt, helt beroende på om Endon gör mig sällskap eller inte. Min arbetsdag tar slut samtidigt som Christoffers klockan fyra.

Men jag har svårt att hålla mig till en syssla åt gången. För någon dag sen diskade, laga mat, tvättade och sydde jag samtidigt. Jag var riktigt förvirrad och hade mycket väl kunnat lägga ett par trosor i stekpannan och sytt ett köttbulleskärp. Som tur var blev det inte så.

Idag blir jag tvingad att ta det extra lugnt. Fy fan va tråkigt! Men det ger mig faktiskt en chans att ta ikapp lite skrivande som jag missat i mitt vårstädande. Är idag på kapitel 20... Kanske får ihop ett par till innan lunch? 

Published with Blogger-droid v2.0.4

3 kommentarer:

Veronica sa...

Annars tror jag köttbulleskärp kunde bli nya grejen liksom.

Anonym sa...

Vad kul att du orkar så mycket!!!
Skulle man verkligen våga luncha hos dig!!!:-)

Brukar oxå gå upp med min man när han åker till jobbet på måndagar, klockan 4, och gör frukost och packar hans kylväska med mat och puss och kram innan avresa. Men sedan går jag och lägger mig igen tills ungarna ska upp till skolan. Inte riktigt lika hurtig som du då!!
Jag får oxå lägga mig nu. Ont efter att jag fick ett infall att jag nog borde gå ut just idag och städa bilen!!! Hur dum får man vara på en skala ett till tio?
Men är huvet dumt får kroppen lida sägs det ju :/
Vågar man ju inte säga till dr nice precis!!

Kram på dig! Bettan

Anonym sa...

Jag säger wow!!! Blev sååå lycklig igår när du ringde och kvittrade <3 rolig är du med när jag sa att det kändes som att ha vunnit 1miljon och du började tänka på att köpa ny tv m.m !!! Kul! Vi ska göra masssor mamma Elin grejer snart . Vi ska till våran tygaffär ! Och massor annat !! Älskar dig puss mamma