8 mars 2012

Spruta i mig!

- Hittade detta inlägget opublicerat. Kan inte minnas att jag skrivit det men har (smart som jag är) listat ut att det är skrivet precis innan senaste sprutan. Klart ni ska få läsa det också!- Nu skrattar jag åt min egna humor, liggande på soffan med datorn skumpande på magen.Lite sorglig är man nog ändå. Jag tycker att rubriken på detta inlägg är riktigt fyndigt. Att jag inte använt det tidigare!

För er som inte har en snuskig hjärna så är det uppenbart att det är Enanton dags. Äntligen! Denna månadens fanskap ska äntligen ta slut och jag lägger mitt totala hopp på att denna sprutan ska ta som den ska. Jag tror att den förra hamnat på någon nerv och inte funkar som den skulle. Och biverkningarna, de satans biverkningarna! Give me a break!

Jag har börjat få ont längst bak i underkäken, vid den dumma visdomstanden. Skräckslagen såg jag framför mig hur jag skulle bli tvungen att åka till en tandläkare och torteras. Idag kikade jag in i munnen med en ficklampa app (det är så behändigt med de här nya mobilerna) och såg massor med små blåsor. Aldrig förr har jag blivit så lycklig av munblåsor! Ingen tandläkare för denna fröken fräken inte! Tydligen ännu en biverkning av hormonerna. Hellre det än att tappa allt hår, kräkas som en gris och hallucinationer. Egentligen har jag kommit riktigt lindrigt undan. Nej, nu får ni hålla tummarna för mig! Nästa månad SKA bli smärtfri, om jag så måste banka skiten ur Endon med Enanton.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår att du skrattar jag säger ju att du är det roligaste i hela världen ! Det med munblåsor är du inte ensam om . Dan råkade ut för precis samma och försökte borsta bort dem med tandborsten och då gör det ju ännu mer ont !!! Håller tummarna för dig det är du värd <3 Ålskar dig puss gurka Mamma

Anonym sa...

Vad kul att du hittade inlägget i efterhand nu när du tagit sprutan :)