29 mars 2012

Super Mario Elin

Jag har börjat morgonen i kloakerna.

Okej, må vara en smärre överdrift men jag har vart under diskbänken och skruvat loss avloppsrör. Tänk vad glad man blir då man står vid kaffekokaren vid halv sex och ser hur vattnet fyller vasken.


Fast, om jag ska erkänna en hemlighet, så är det ingenting jämfört att vakna med smärtor. Jag blev till och med lite förundrad av den konstiga orangea klumpen som korkat igen rören. Stor som en morot.


Råd, bli inte så nyfiken på avloppsstopp att du börjar peta och gegga med det. Det är skit äckligt. Tack så mycket tacofärgade fett som ser så lurigt ut!

Dra sen inte en diskborste genom röret så att gegget skvätter runt dig som en vattenspridare. Vidrigt!


Men fortfarande så mycket bättre än att ha ont!


Jag njuter rent av att kunna klaga på vardagssaker som stopp i avlopp och för mycket tvätt. Ett tecken på att jag mår bättre.


Nu sitter jag i soffan med mitt kaffe och tittar på Big Brother reprisen. Inväntar dagens mamma dotter dag. Ska bli roligt att leka med mamma!


Jag hoppas ni alla får en lugn och busig dag!


Published with Blogger-droid v2.0.4

1 kommentar:

Anonym sa...

Va fan unge ! Du skrämmer livet ur mig ! Jag trodde du menade det bildligt och att du mådde dåligt .Wow att du rensar avlopp :))))) Det ska bli jätte skoj med våran dag jag kommer snart . Puss Älskar dig mamma