23 okt. 2013

Trappor, hobfötter och gummi nagellack.

Lite groggy av sprutan.
Blir det varje gång. Trött och groggy. Är jag den enda som blir sån här? Jag kan inte förstå varför, men så är det.
Det här inlägget kommer bli... intressant... eller konstigt... eller konstigt intressant... eller bara ett inlägg. Spännande.

Ramla ner för en trappa igår. Huvudet före, fotleden smällde till och jag låg under våran postlådebox och det enda jag kunde tänka va inte igen!
Ja, saken är den att jag ramla ner för en stentrappa bredvid vår lägenhet för ungefär en vecka sen. Andra fotleden knakade då och jag blev halv liggande på de blöta sten stegen och tog tillfälle i akt att påminnas av min klumpighet. Jag är klumpig. Jag har ju brutit näsan på mig själv. När jag satte mig ner. Sant.

Så nu sitter jag här med bandage på båda vaderna. Svullna och ömma båda två. Går som om jag pissat på mig. Men asch, det är bättre än Endo ont. Eller som min fina storebror sa Så nu har du äntligen fått dina hobfötter då? Vi visste att den dagen skulle komma, då de växte till sig... 
Och vad ska man säga? Tittar jag på mina klumpar till fötter så... jo, Frodos var aningen mer ludna men annars är det rätt så lika.

Enantonen har visat på ännu en magisk förmåga, förresten, jo hormonerna gör så att mitt nagellack inte torkar. Det blir till en gummi geggamoja och det är aningen irriterande. Testade om det var mina lack som det var fel på, så målade fingrarna i en massa knepiga färger och alla blev till gummi, sen trodde jag att det var för att jag inte lät färgen torka som den skulle (har ett liiiiitet problem med tålamod) och satt i en halv dag med kladdiga naglar och försökte få tiden att gå. Men nope, det visade sig vara hormonerna! Har nu skaffat en lack från Depend som kanske kan hjälpa till, får se hur det funkar.
Fanns ett tips som innebar att man skulle gnugga desinfektionsmedel och vinäger på naglarna... klart jag testade det... och det funkade! Inte toppen bra men nog för att bevisa att det är hormoner som ställer till det.

Nej, mina fin fina läsare, nu ska jag lägga mig på soffan och se på film eller serier... är så trött och groggy i hjärnan. London ligger som en kringla och väntar på mig.

Ta det försiktigt nu! Akta er för de farliga trapporna.




Inga kommentarer: