22 maj 2011

Direkt från himmelriket

Detta är mitt första inlägg från mobilen. Känner mig rent av riktigt modern och fräck som också lärt mig detta. Fast jag svär och skriver nog mer fel än genomsnittet. Står det kuk istället för kul så har jag inte fått Tourettes, jag har bara väldigt knubbiga bebisfingrar och knapparna på min mobil är väldigt små.

Jag har fyllt 28 år sedan sist vi hördes. Min födelsedag blev till en "födelsedags vecka", ett påfund Christoffer kan ta äran för och som avslutas idag.

Ikea. Jag har velat åka till Ikea i över ett år. Så mycket att jag gjort en lista på saker som jag vill göra då jag blir piggare där Ikea står starkt som nummer ett.

Sitter nu i bilen påväg hem. Har varit på Ikea i fyra timmar och handlat. Fyra timmar!! Och jag har inte haft ont. Förutom i mina lata tassar som knappt använts det senaste. Fyra timmar i himmelriket och jag är så otroligrt glad!!

Nej nu är vi framme så nu ska det packas ut en massa kassar. Ska bli så roligt att vrida och vända på allt vi inhandlat! Tack alla som hjälpt mig att göra detta idag!!!

6 kommentarer:

Sandman sa...

Fodelsedags veckaaaa, la la laaa! IKEA, cho lalala! Inte endo ont, hahaha!

Anonym sa...

Lata tassar kan alla råda bot på, gud vad kul att det gick bra!!! Vi kommer över och kollar snart! Puss

Anonym sa...

Hej,

Sökte upp endometrios blogg medvetet och hamnade här.
Jag skriver nämligen också om min endometrios på min blogg (på engelska dock).

Har haft svåra besvär med endometriosen sen 10 år tillbaka..minst..

Har genomgått nog allt, förutom histerktomin..

Därför har jag valt att blogga om det eftersom jag har sån insikt på så många olika delar och vill liksom du dela med mig och förhoppningsvis hjälpa någon.

Jag har redan genomgått 4 operationer, tagit alla smärtstillande som finns på marknaden, tar hormonbehandling o.s.v. är enligt min specialist, en utav de yngsta han träffat på med sån aggressiv endometrios.

Är det något jag kan hjälpa till med så vill jag gärna göra det.

Hör av på email adressen eller bara läs min blogg..(som innehåller mer än bara endometrios, men det finns en separat kategori för den).


Kramar på er

xCx

Elin Sandman sa...

Tack Sanna och Christoffer! <3 Ni är så söta mina gullgrisar :)

Chishis, tack så mycket för din kommentar! Det är så fruktansvärt hemskt att det ska behövas tjejer som oss som ska sprida kunskap, då det egentligen borde vara sjukvården som ska kunna mest. Men samtidigt är det ju jätte bra om man orkar dela med sig av allt som både är bra och dåligt med att leva med Endon. :) Jag fick själv en otroligt boost då jag hittade en tjejs blogg, precis då jag fick diagnosen.

Har kikat på dig blogg! :) Vi verkar ha haft helt olika reaktioner på Tiparolen! Den räddar livet på mig, och jag tar full dos, hade inte klarat mig utan den. Visst blev jag "hög" till att börja med men den biverkningen ger med sig om man tagit den en längre tid. Men vad fasiken, det vet du säkert redan så det behöver jag ju inte babbla om till dig :D

Tack igen för kommentaren och jag finns hör om du vill ventilera eller fråga något! Det är alltid bra att ha någon att bolla med.

Kramar!

Helena sa...

Känner igen det där..IKEA!! man (JAG) älskar det varje gång.
Och i 4 timmar!! Herreguuud va underbart :)
Det var du verkligen värd! // kram

Anonym sa...

Älskade unge !! Det känns som min dotter varit Amerika . När jag berätta för Seija så sa hon Åhhhhhh! Detta var mer än roligt . Tack för hjälpen föresten med min tandvärk ,dina råd har funkat . Man får ännu mer respekt för smärtor när man får lite själv! Nästa mål är Ullared chaffen är redan på gång . Älsakar dig lilla dockan puss mamma